دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید صدوقی یزد
وبینار بین المللی تجارب جهانی در Covid-19
وبینار بین المللی تجارب جهانی Covid-19 در تاریخ 20 آذر 1399 به میزبانی اداره روابط بین الملل و همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد.
وبینار بین المللی تجارب جهانی در Covid-19

وبینار بین المللی تجارب جهانی Covid-19 در تاریخ 20 آذر 1399 به میزبانی اداره روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد. در این وبینار سه ساعته که کاملا به زبان انگلیسی برگزار شد، 11 سخنران از نه کشور آلمان، ایتالیا، مصر، سوئد، اوکراین، مجارستان، چین، دانمارک و ایران طبق زمان بندی و بدون تأخیر بصورت آنلاین سخنرانی های خود را در خصوص تجارب مواجهه با کرونا ارائه نمودند.

به گفته دبیر وبینار، پروفسور محمد باقر اولیا، 440 ورود منحصر به فرد در طول برنامه ثبت گردید. با تشکر از دانشگاه ملی پزشکی خارکف اوکراین، بیشتر شرکت کنندگان بین المللی از اوکراین با 67 شرکت کننده ، در کنار سایر شرکت کنندگان از دانمارک ، آلمان ، ایتالیا ، عراق و نیجریه بودند. همچنین این وبینار میزبان شرکت کنندگان داخلی از 18 دانشگاه مختلف ایران بود.

در پایان وبینار از شرکت کنندگان خواسته شد که وبینار را از 1 (ضعیف) به 5 (عالی) ارزیابی کنند. 127 شرکت کننده نظرسنجی آنلاین را پر کردند ، از این تعداد 92٪ نمره 4 و 5 را ثبت نمودند (65٪ نمره 5 و 27٪ نمره 4).

تاریخ:
1400/01/22
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

info@ssu.ac.ir
تاریخ بروزرسانی: 1400/02/14
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.